FAQ

Etusijalla leirivalinnoissa ovat hakuaikana hakemuksen lähettäneet hakijat. Leiripaikat jaetaan instrumenttikohtaiset oppilaspaikat huomioiden. Päätös yksittäisten instrumenttien opetuksesta ja koko leirin toteutumisesta tehdään hakuajan päätyttyä, joten lähetä hakemuksesi ajoissa! Hakijoita voi olla joihinkin instrumentteihin enemmän kuin leiripaikkoja. Tällöin mahdolliset varasijat jaetaan hakujärjestyksen mukaan.

Opettajatoiveita voi esittää hakulomakkeen kohdassa ’Muita tietoja barokkileiriin liittyen’. Opettajatoiveita emme aina pysty kuitenkaan toteuttamaan, koska halukkaita oppilaita saattaa enemmän kuin tarjolla olevia oppilaspaikkoja. Opettajatoive on siis nimenomaan toivomus.

Barokkiorkesterissa soittavat kaikki leirin instrumentalistit! Oman tasoista soitettavaa on jokaiselle.

Ei tarvitse. Leirin opettajalle on kuitenkin suuri apu, mikäli hän saa tietää jo etukäteen millaista ohjelmistoa sinun kanssasi harjoitellaan. Mikäli sinulla ei ole valmista ohjelmistoa, voit kertoa millaista musiikkia haluaisit leirillä harjoitella, jolloin opettaja voi jo etukäteen miettiä vaihtoehtoja.

Leirihintaan sisältyvä majoitus järjestetään pääsääntöisesti opistolla 2 hengen huoneissa eri kokoisissa soluissa. Soluissa on yhteiset vessat ja suihkut. Yhden hengen huoneita on saatavana rajoitetusti leiriläisten kokonaismäärän mukaan. Leiriläiset voivat järjestää majoituksen myös omatoimisesti.

Barokkileiri on avoin kaiken ikäisille barokkimusiikin ystäville! Tähän asti suurin osa leiriläisistä on ollut eri ikäisiä aikuisia musiikin harrastajia ja ammattilaisia. Leiriläisten ikähaitari on ollut suurin piirtein 15-70 vuoden välillä.

Lasku koko leirimaksusta tulee kesäkuussa erillisenä kirjepostina, mikäli sinulla ei ole e-laskusopimusta Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän kanssa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä. Koulutusyhtymän laskutus on ulkoistettu toiselle taholle, joten emme voi itse lähettää laskuja kutsukirjeen yhteydessä.

Leiripaikat jaetaan hakuajan päätyttyä. Leirivalinnat ovat yleensä valmiita viimeistään kesäkuun alussa. Tieto leiripaikasta lähetetään tekstiviestillä heti, kun valinnat ovat valmiita kaikkien instrumenttien osalta.  Leirikutsut lähetetään viimeistään viikolla 23 hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin.