Hinnat ja hakeminen

Kälviän Barokkileiri 2024

Hinnat

Barokkilaulu
420 €
Sisältää 4 x 45 min yksityisopetusta laulunopettajan ja korrepetiittorin kanssa sekä ohjattua yhteismusisointia.

Muut kurssit
340 €
Sisältää 4 x 45 min yksityisopetusta sekä ohjattua yhteismusisointia.

Sivuinstrumentti (mikäli haluat opetusta kahdessa instrumentissa)
80 €
Sisältää 3 x 30 min yksityisopetusta sekä ohjattua yhteismusisointia. Sivuinstrumenttiopinnot ovat mahdollisia mikäli opettajilla on vapaata resurssia lisäoppilaille. Sivuinstrumenttiin tehdään oma hakemus, jossa Soitin-kohtaan kirjoitetaan tieto siitä, että hakemus koskee sivuinstrumenttia esim. Gamba (sivusoitin)

Majoitus ja ruokailut koko leirin ajalta
110 €
Sisältää majoituksen 2hh opiston asuntolassa sekä aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan leirin aikana. Mahdollisuus 1hh huoneeseen lisämaksusta, mikäli tilaa on.

Maksaminen
Lasku koko leirimaksusta tulee erillisenä postina kesäkuussa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Peruutusehto
Leiripaikan voi perua maksutta 2.6. mennessä. Tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta tulevista peruutuksista laskutetaan 50% laskun summasta. Peruutus pitää tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla!

Hakeminen

Hakuaika kesän 2024 barokkileirille on päättynyt. Lisähaku on avoinna barokkifagottiin, cembaloon, teorbiin ja luuttuun. Muihin instrumentteihin voi hakea varasijoille. Hakulomake avautuu uuteen ikkunaan KPEDun Wilma-järjestelmään.

Laulajat: Kirjoittakaa Soitin-kohtaan myös ääniala!

Aiempi musiikkikokemus: Näiden tietojen perusteella arvioidaan mm. hakijoiden ensemble-osaamista, joten suosittelemme kertomaan hiukan tarkemmin omasta musiikillisesta kokemuksesta ellet ole aivan varma, että leiriopettajasi tuntee juuri sinun osaamisesi tason. Aiempaan musiikkikokemukseen liittyy esim. millä tasolla hallitset oman instrumenttisi, millaista yhteismusisointi-kokemusta sinulla on ja millaista ohjelmistoa olet vaikkapa talven aikana harjoitellut/esittänyt.

Barokkileiri on suunnattu kaiken ikäisille barokkimusiikista kiinnostuneille harrastajille, musiikin opiskelijoille ja ammattilaisille! Valtaosa leiriläisistä on tähän asti ollut monen ikäisiä aikuisia. Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Valinnoissa painotetaan yhteismusisoinnin valmiuksia, mikäli hakijoita on johonkin instrumenttiin enemmän kuin oppilaspaikkoja. Leiripaikasta ilmoitetaan tekstiviestillä ja leirikirjeet lähetetään sähköpostilla viimeistään kesäkuun alussa.